Kérdése van? 06702378322
Lassan felszívódó szénhidrátokat, értékes fehérjét és rostot tartalmazó, sokoldalúan felhasználható finomszemű zabpehely.
Felhasználás: Reggeli zabkásához ízlés szerint joghurtban duzzasztva, tejben, tejhelyettesítő italban, vízben megfőzve, vagy mikrohullámú sütőben 2-3 percig melegítve. Gyümölcsökkel, magvakkal, mézzel ízesítve egészséges és finom desszertet kapunk. Töltelékek készítéséhez, sütemények lisztkeverékének gazdagításához (a duzzadóképesség miatt plusz folyadék hozzáadásával) is ideális.
Összetevők: zabpehely
Tápérték 100 g termékben:
Energia: 1566 kJ / 372 kcal Zsír: 7,0 g ebből telített zsírsavak: 1,3 g Szénhidrát: 59,1 g ebből cukor: 1,1 g Rost: 10,2 g Fehérje: 13,0 g Só*: 0,03 g *A zabpehely kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.