Kérdése van? 06702378322
A borsó története a korai Egyiptomra, Pakisztánra és Afganisztánra is visszavezethető, azonban a modern időkben már a világ számtalan területén használják. A borsó – amely botanikailag egy gyümölcs – számos mikrotápanyagot tartalmaz.
A borsófehérje por egy nagyszerű vegán módja a fehérje bevitel növelésének. Keverd a borsófehérje port smoothiehoz vagy más italhoz, zabkásába, levesbe vagy desszertbe.
A BioMenü BIO BORSÓFEHÉRJE port ellenőrzött körülmények között nevelt, válogatott, tisztított borsó felhasználásával készítik. Jó minőségű természetes fehérjeforrás, amely nem tartalmaz koleszterint. GMO mentes, nem allergizál és nem tartalmaz nehézfémet, növényvédőszereket, állati eredetű vagy szennyező anyagokat sem. Számtalan felhasználási lehetőségével elsőrangú eszköze a növényi fehérje szervezetbe juttatásának.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 20-30 g 1 adag naponta, italokba vagy főzelékekbe keverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők: 100% bio borsófehérje (pisum sativum)