Kérdése van? 06702378322
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják.
Miért jó?Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben. Úgy tartják, hogy rendszeres fogyasztása ? káliumtartalmának köszönhetően ? megakadályozza a kisebb ráncok, szarkalábak kialakulását. A színes szőlőből készült mazsola gazdag antioxidánsokban, ennek köszönhetően segít kivédeni az oxidatív stressz okozta sejtkárosodást. A színes szőlőből készült mazsola gazdag antioxidánsokban, ennek köszönhetően segít kivédeni az oxidatív stressz okozta sejtkárosodást.
A mazsola apró szemű mag nélküli szőlőből készül, általában süteményekbe teszik.
Átlagos tápérték (100g termékben):
Kiszerelés: 1000g