Kérdése van? 06702378322
100% gyümölcstartalmú Kutyori-Konyha csipkebogyó velő. Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószereket és nem ízesített.
A Kutyori-Konyha gyümölcsvelő többféleképpen felhasználható.
Családi körben akár az egészségmegőrzés céljából, ugyanis bár élvezeti értéke nem kimagasló amiatt, hogy semmilyen hozzáadott édesítőszert és cukrot sem tartalmaz, így a gyümölcs való ízvilága érvényesül, de rendkívül magas gyümölcsrost tartalma miatt emésztés segítő és vitalizáló hatással bír.
Tudnivaló, hogy az csipkebogyóból készült gyümölcsvelő legjobb felhasználási módja, ha reggel egy kis kanállal elkeverünk a kedvenc reggeli italunkba, így fogyasztásával akár kiválthatjuk a jól megszokott vitaminkészítményeket is.
A-, B1, B2- és K- vitaminban gazdag gyümölcs, de főként kiemelkedő C-vitamin tartalmáról ismert. A zsírban oldódó vitamintartalma miatt érdemes egy kis kanál olíva olajat is elfogyasztani mellé a szervezetben való jobb hasznosulás végett.
Magas C-vitamin tartalma erősíti a csontok szilárdságát, megelőzi a csontok törését és a csontképződést segíti.
A csipkebogyó különlegessége, hogy az őszi fagyok idején érik be.
Az érett termés vörös, ámbár a túlérett bogyó C-vitamintartalma csökken
A csipkebogyót egy erre speciálisan kialakított készülékkel levelőzzük, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
1 kiskanállal keverjünk el a reggeli és vagy esti forró italunkba. E mellett akár savanyú szószként és öntetként is felhasználható édes sütemények, palacsinták és grillsajtok mellé.
100 g termék 120 g csipkebogyó felhasználásával készült.