Kérdése van? 06702378322
A repceméz és a mézeskalács fűszerkeverék tökéletes párosítás és kiegészítés karácsonykor. Az repceméz jellemzői végett, finom krémes állagú marad. Az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.
Ajánljuk: tedd bátran bármilyen forró italodba a hideg időszakban, és használd a mézeskalácsok elkészítéséhez természetes édeszítőszerként!
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen!
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely afruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányával magyarázható.
Összetétele: 99% repceméz, 1% fűszer. Az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.