Kérdése van? 06702378322
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak:
1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott gyümölcsfajtából származó természetes cukrokat tartalmaz.
2. lépés: A kapott gyümölcslé felforralása: Az első lépésben kapott gyümölcslevet a benne lévő víz egy részének elpárologtatásával koncentrálják. Ez a lépés növeli az egyes szénhidrátok, különösen a fruktóz százalékos arányát.
3. lépés: Az aszalt gyümölcsöt, amelyből a levet nyerték, beáztatják a megnövelt fruktózkoncentrációval rendelkező gyümölcslébe. Ozmotikus nyomás hatására a gyümölcs magába szívja a fruktóz egy részét az említett koncentrált gyümölcsléből.
Bár az aszalvány nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, kizárólag a gyümölcsben alapból is megtalálható fruktózt, az aszalási eljárás következtében mégis magasabb lesz a cukortartalma, mint a friss gyümölcsnek.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia:
360kcal/1507kJ
Zsír:
0g
-ebből telített zsírsav:
Szénhidrát:
89g
-ebből cukrok:
42g
Fehérje:
1g
Rost:
2g
Só:
Összetevők: mangó (95%), fruktóz (5%)
Származási hely: Thaiföld
A mangó Kelet-Indiából származik, de mindenhol elterjedt, ahol meleg, páradús az éghajlat. Lehet olyan kicsi, mint egy őszibarack, de olyan nagy is, mint egy sárgadinnye. Csodálatosan szép látványt nyújt a hinduk szent fája, a legkülönbözőbb színű levelekben pompázó mangó, melynek gyümölcse is különös ízű. A gyümölcsöt már több mint 4000 év óta termesztik Indiában.A mangó jótékony hatásai:
Kiszerelés: 1kg