Kérdése van? 06702378322
Édes, blansírozott mandula őrleménye. Nem zsírtalanított. Péksüteményeken, kenyereken kívül kiválóan alkalmas marcipán és macarone készítéséhez is.
A mandulaőrlemény kiválóan alkalmazható péksütemények, kenyerek készítéséhez. Naturális íze miatt jól fűszerezhető.
A mandula élettani hatásai:
Egyéb felhasználása:
15 dkg mandula őrleményhez 2 evőkanál felforralt, majd langyos hőfokra hűtött vizet adunk, az elegyet krémmé keverjük. A bőrre felkenjük, száradásig rajta hagyjuk, majd alaposan leöblítjük.
Elkészítése: 20 dkg mandulaőrleményt 2 dl vízzel felforralunk, majd néhány óra állás után leszűrünk. Ehhez hozzáadunk 1 evőkanál bio-mandulaolajat és 3-5 csepp illóolajat. Fürdés után kiválóan táplálja az érzékeny, száraz bőrt.
E-vitamin tartalma és olajtartalma minden bőrtípusra használható. Rendszeresen alkalmazva puhává és bársonyossá varázsolja a bőrünket.
Kiszerelés: 5kg