Kérdése van? 06702378322
A céklalé hatása
Kellemesen karakteres, édeskés-mély aromáját mindannyian jól ismerjük, ám az ősi, vérszaporító vörös nedű számos előnyös tulajdonságot érlel föld alatti kis gumójában.
Mire jó a cékla, és mitől lett a hétköznapok valódi hőse? A rubin piros céklalé gazdag, intenzív ízélménye igazi egészségbombát rejt, nem véletlen, hogy a mindenbajnok zöldséget az ókor óta fogyasztjuk. A céklalé jótékony hatások terén olyan sokrétű, akár egy gyógynövény. Csökkenti a vérnyomást, a csontritkulás kockázatát, serkenti a keringést, hatásos méregtelenítő, és mindemellett a cékla az a zöldség, melyből kimutathatóan a leginkább tudja szervezetünk hasznosítani a vasat – tehát a céklalé fogyasztása nem csak kellemes, de hasznos is! A cékla… vitaminforrás!
Cékla vitamintartalma A cékla vitamintartalma rendkívül magas, a teljesség igénye nélkül az alábbiakat tartalmazza:
Kalcium Kálium Vas Magnézium Szelén A-, B6- és C-vitamin Foszfor Mangán Sok függ azonban a cékla fogyasztásának módjától is, például attól, hogy miként történik a natúr céklalé készítése! A Simon Gyümölcs céklalé ásványi anyagban gazdag gumóit már kora nyártól egészen késő őszig szüreteljük. Az érett céklákat ezután gondosan átmossuk, megtisztítjuk és lassan, hidegen préselt eljárással nyerjük ki a karmazsin színű nedvet.
Ennek köszönhetően a Simon Gyümölcs céklalé nem csak ízében hordozza a nyers zöldség természetességét, de nyomelemekben, vitaminokban is dús marad. Ha egy különleges ízt és egy kis egészséget szeretnél csempészni a mindennapokba, feltétlenül ajánljuk a fogyasztását — használd ki a natúr céklalé hatásait és előnyeit! Ha pedig némi változatosságra vágynál: a cékla markáns íze kiváló párost alkot az almával, de az alma-répa is izgalmas zamatokkal szelídíti vad karakterét. Fogyaszd egészséggel!
Éhgyomorra nem ajánljuk a fogyasztását.