Kérdése van?
06702378322
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van?
06702378322
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
AKCIÓS TERMÉKEK
Szaloncukrok
68
Élelmiszer
13440
BIO termékek
1006
Mentes élelmiszerek
9621
Paleolit termékek
608
Étrend-kiegészítő
2457
Vitaminok, étrend-kiegészítők
828
Gyógynövény
1077
Kozmetikum
2032
Higiénia
486
Tisztítószer
381
Könyvek, magazinok
237
Marketplace termékek
6217
BLOG
Sütés-főzés segédanyagok
Élelmiszer
Tartós élelmiszerek
Sütés-főzés segédanyagok
Spájzold be! azonnal használható kovászpor 50 g
Előző termék
Következő termék
Cikkszám:
BJ94815
841
Ft
Egységár:
17
Ft/g
50
Gyártó
:
Spájzold Be!
Fizetési mód
:
Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
Szállítási partnerünk
:
MPL
Szállítási díj
:
1090 Ft -tól
További adatok
Nem vásárolható!
Regisztrálj be, és minden vásárlásod után a pontgyűjtő számládon jóváírt összeg:
25 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Spájzold be! azonnal használható kovászpor 50 g
Részletek
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Nyomtat
Ajánlom
Csomagajánlatok
Részletek
Spájzold Be! Azonnal használható kovászpor 50 g
Szárított, lágy-aromás búzakovász - aktív élesztővel és tejsav baktériummal.
A szárított kovászport azon házi sütőknek ajánljuk, akik azonnal felhasználható és hosszú ideig tárolható kovásszal szeretnének kenyeret sütni. E termékünk abban különbözik a szárított kovászainktól, hogy semmilyen előkészületet (pl. feletetés, frissítés) nem igényel a felhasználása, csupán össze kell keverni a liszttel, vízzel és esetleges egyéb hozzávalókkal (pl. magvak) és máris dagasztható tésztát kapunk.
Természetesen e termékünk SEM tartalmaz hozzáadott sütőélesztőt!
Felhasználására 2 módszert javaslunk.
1, Sütés előtésztával
500 g lisztet, 50 g kovászport és 375 gml vizet dagassz össze egy tálban, majd egyben keleszd 20-25 órát 23-28 Celsius fokon. Ezután dagassz hozzá 500 g lisztet, 375 g vizet és ízlés szerinti sót. Pihentesd 2-3 órán át 23-28 Celsius fokon, majd oszd fel a szakajtódhoz/sütőformádhoz szükséges méretűre és formázás után még keleszd kb. 1 órán keresztül. Ezt követően a kenyér méretétől függően csökkenő hőmérséklet mellett süsd készre.
Ezzel a technikával kevésbé savanyúbb jellegű kenyeret fogsz kapni.
2, Sütés közvetlen bekeveréssel
1000g lisztet, 50 g kovászport, 750 ml vizet és ízlés szerinti sót dagassz össze jól, majd pihentesd 16-20 órán keresztül (20-25 Celsius fokon). Ezután oszd fel a tésztát a szakajtódnak/sütőformádnak megfelelő méretűre és formázás után keleszd még kb. 1 órán át. Ezt követően a kenyér méretétől függően csökkenő hőmérséklet mellett süsd készre.
Ezzel a megoldással karakteresebb ízű kenyeret fogsz kapni.
FONTOS! Mindkét fenti módszernél vedd figyelembe, hogy a feldolgozás helyének hőmérséklete nagyban befolyásolja a tészta érését, ezért amíg nem tapasztalod ki magadnak, hogy a te konyhádban mennyi idő az optimáilis, addig kelesztés közben folyamatosan figyelned kell a tésztát.
Kenyérsütő géphez nem ajánljuk.
Adagolása: Lisztsúlyra számítva 5 %.
Összetevők: Szárított búzakovász (búzaliszt, starterkultúra (búzaliszt, víz))
Allergének: glutén
Nyomokban tartalmazhat: tojás, tej, szójaszármazék
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia1615 kJ / 381 kcal, Zsír 1,4 g, amelyből telített zsírsavak 0,6 g, Szénhidrát 75,4 g, amelyből cukrok 1,4 g, Rost 2,1 g, Fehérje 14,9 g, Só <0,01 g
Adatok
KSH szám
:
11031190
Szállítási idő
:
1-3 munkanap
Forgalmazó
:
Optimum Center Kft.
delivery_cost
:
1090
Árukereső.hu Gyártó
:
Optimum Center Kft.
Árukereső.hu Szállítási idő
:
3 munkanap
Árukeres?.hu Szállítási költség
:
1090
Szállítási költségek
:
1090
Tömeg:
55 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
AKCIÓS TERMÉKEK
Szaloncukrok
68
Élelmiszer
13440
BIO termékek
1006
Mentes élelmiszerek
9621
Paleolit termékek
608
Étrend-kiegészítő
2457
Vitaminok, étrend-kiegészítők
828
Gyógynövény
1077
Kozmetikum
2032
Higiénia
486
Tisztítószer
381
Könyvek, magazinok
237
Marketplace termékek
6217
BLOG
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem