Kérdése van? 06702378322
Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában. A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok. – előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet – hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához – szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek. Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagok 1 kapszulában: Fokhagyma olaj 1 mg (500:1 koncentrátum, mely 500 mg friss fokhagymának felel meg