Kérdése van? 06702378322
Összetevők: nyílgyökérliszt, kakaópor (27%) (alkalizált kakaópor, savanyúságot szabályozó anyagok /kálium-karbonátok, kálium-hidroxid/), bambuszrost, sűrítőanyagok (konjakgumi, xantán), útifűmaghéj liszt, instant kávé por.
Átlagos tápérték
100g termékben
1 adag (700g) kész pudingban*
Energia:
1252 kJ / 300 kcal
1171 kJ / 282 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
5,8 g
3,5 g
10,6 g
3 g
Szénhidrát
- amelyből cukrok
- amelyből poliolok
38,5 g
0,2 g
0 g
56,6 g
0,1 g
29,7 g
Rost
35,1 g
26,3 g
Fehérje
5,9 g
6,5 g
Só
0,03 g
2,85 g
* A megadott útmutató szerint készítve
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Felhasználási javaslat:
Hozzávalók (1 adag pudinghoz)
70 g Szafi Reform Instant kakaós pudingpor; 30 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer; 2 csipet só; 600g mandulaital
Elkészítés:
Keverjük össze a pudingport az édesítővel és a sóval, majd gépi habverővel vagy botmixerrel dolgozzuk csomómentesre.
5 perc pihentetés után fogyasztható.
Tipp: ha tovább hagyjuk állni, selymesebb lesz az állaga.
Hűtve és szobahőmérsékleten fogyasztva egyaránt kitűnő.
A termék csomagolóanyaga környezetbarát, ún. egynemű, fehér, polietilén műanyag tasak. Ez olyan műanyagokat foglal magába, amelyek ugyan több rétegűek, így több tulajdonság ötvöződik bennük, ugyanakkor nagyon könnyen, kevés energiabefektetéssel, újrahasznosíthatók. Emellett az élelmiszeriparban szükséges higiéniai feltételeknek is megfelelnek. Szelektív hulladékgyűjtéssel használat után könnyen begyűjthető és újra feldolgozható.
A polietilén alacsony olvadáshője miatt könnyen, kis energiaráfordítással újrahasznosítható, a regranulátumot sok területen fel lehet használni, többek között natúr PE-vel keverve új csomagoló anyag is készülhet belőle.
Az egynemű műanyagokkal több téren is segíthetjük bolygónkat, ezáltal biztosítva az utánunk következő nemzedék jövőjét:
Megvédjük az erdőket, ami kulcsfontosságú bolygónk jövőjének alakulásában, hiszen az erdők irtása a klímaváltozás kihívásával szembenézve különösen aggasztó, de az erdők az édesvízkészletek biztosításában, a part menti eróziók megelőzésében, az elsivatagosodás lassításában és a talajerózió megelőzésében is kulcsfontosságú szerepet játszanak, miközben számtalan faj, például rengeteg beporzó rovar számára biztosítanak élőhelyet. Növeljük az élelmiszerek tartósságát, megőrizzük eredeti állagukat, így csökkentjük az élelmiszer pazarlást.