Kérdése van? 06702378322
Összetevők: bambuszrost , nyílgyökérliszt, sűrítőanyagok (konjakgumi, xantán), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), útifűmaghéj liszt, természetes aroma, kurkuma.
Átlagos tápérték
100g termékben
1 adag (474g) kész krémben*
Energia:
973 kJ / 237 kcal
1912 kJ / 464 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
0,2 g
0 g
28,6 g
23,2 g
Szénhidrát
- amelyből cukrok
- amelyből poliolok
26,5 g
56,7 g
2,1 g
31,8 g
Rost
63,5 g
45,9 g
Fehérje
0,4 g
3,7 g
Só
2,66 g
* A megadott útmutató szerint készítve
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Felhasználási javaslat
Hozzávalók (1 adag vegán túróhelyettesítő krémhez)
70 g Szafi Reform Instant növényi túróhelyettesítő por; 32 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer; 100 g kókuszkrém; 6 g reszelt citromhéj; 4 g vanília aroma; 2 g só; 260 g mandulaital
Elkészítés
A fenti hozzávalókat keverjük csomómentesre.
5 perc pihentetés után fogyasztható. Felhasználható tölteléknek, krémnek süteményekbe, palacsintába.
A termék csomagolóanyaga környezetbarát, ún. egynemű, fehér, polietilén műanyag tasak. Ez olyan műanyagokat foglal magába, amelyek ugyan több rétegűek, így több tulajdonság ötvöződik bennük, ugyanakkor nagyon könnyen, kevés energiabefektetéssel, újrahasznosíthatók. Emellett az élelmiszeriparban szükséges higiéniai feltételeknek is megfelelnek. Szelektív hulladékgyűjtéssel használat után könnyen begyűjthető és újra feldolgozható.
A polietilén alacsony olvadáshője miatt könnyen, kis energiaráfordítással újrahasznosítható, a regranulátumot sok területen fel lehet használni, többek között natúr PE-vel keverve új csomagoló anyag is készülhet belőle.
Az egynemű műanyagokkal több téren is segíthetjük bolygónkat, ezáltal biztosítva az utánunk következő nemzedék jövőjét:
Megvédjük az erdőket, ami kulcsfontosságú bolygónk jövőjének alakulásában, hiszen az erdők irtása a klímaváltozás kihívásával szembenézve különösen aggasztó, de az erdők az édesvízkészletek biztosításában, a part menti eróziók megelőzésében, az elsivatagosodás lassításában és a talajerózió megelőzésében is kulcsfontosságú szerepet játszanak, miközben számtalan faj, például rengeteg beporzó rovar számára biztosítanak élőhelyet. Növeljük az élelmiszerek tartósságát, megőrizzük eredeti állagukat, így csökkentjük az élelmiszer pazarlást.