Kérdése van? 06702378322
Sokoldalúan felhasználható szénhidrátcsökkentett, gluténmentes lisztkeverék. Élesztő hozzáadása nélkül könnyen készíthetünk a lisztkeverékből sós kelt tésztás péksüteményeket. Kiválóan használható paleo és vegán étrendben is.
Felhasználási javaslat:
-45%-al csökkentett szénhidrát-tartalmú pizzás croissant recept
Hozzávalók (6 db. croissant-hoz, 340 grammhoz):
Töltelék:
Elkészítés:
Első lépésként öntsük össze a 4 hozzávalót, majd nagyon gyors mozdulatokkal keverjük, végül dagasszuk csomómentesre. (kb. 1-2 perc mire eléri a tökéletes állagot)
5-10 percig pihentessük, majd nyújtófával nyújtsuk ki a tésztát kör alakúra.
Az így kapott tésztát, kenjük meg a töltelékkel, vágjuk 6 részre, majd készítsünk belőle croissant.
Ezután előmelegített sütőben légkeveréses funkción 180 fokon 25 perc alatt süssük készre.
Miután kisült nagyon fontos, hogy várjuk meg, hogy teljesen hűljön ki, és csak ezután fogyasszuk!
A termék mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Összetevők: Tápiókakeményítő, kókuszliszt, szezámmagliszt, útifűmaghéj, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), só, sűrítő anyag (konjakgumi), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav).