Kérdése van? 06702378322
A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. Az egyik legfontosabb alkotóeleme csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. A Vitaking Kollagén termék PeptanⓇ-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes citrom ízű készítmény steviával édesítve. Napi adagja 11g, melyből 9g a fehérjetartalom.
A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. A Vitaking Citromos Kollagén PeptanⓇ-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes citromos ízű készítmény steviával édesítve.
A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki. A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat. Lényegében a kollagén erős és rugalmas, és a “ragasztó”, amely mindent együtt tart. (A kollagén neve görög eredetű, a görög κόλλα (kólla) szóból ered, mely ragasztót jelent.)
A C-vitamin hozzájárul:
A cink úgy működik a szervezetben, akár egy közlekedési rendőr. Például részt vesz az anyagcsere folyamatokban, szerepet játszik az normál fehérjeszintézisben, részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. A cink megtalálható a fehérjében gazdag ételekben, például a tojásban, a hüvelyesekben, a húsokban, a halakban és a tenger gyümölcseiben. Az egyik legnépszerűbb formája a cink-kiegészítőknek a cink glükonát.
A cink:
A Vitaking Citromos Kollagén nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges édesítőszereket. Édes ízét természetes stevia kivonat adja.
A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok kb. 30-330-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.