Kérdése van? 06702378322
Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, ám a krill olaj az emberi szervezet számára könnyebben emészthető, és jóval értékesebb. A krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsavakat érdemes rendszeresen fogyasztani, mivel az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé?hez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el).
Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak.
Vitakrill olaj és Omega 3
Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre.
Hatóanyagok 3 kapszulában:
“Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor
Krill olaj, azoknak, akik nem bírják a halolajat!
A krill olaj szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj. Sok embernél gondot okoz a halolaj emésztése. Nekik kiváló alternatíva a krill olaj.
Astaxantin
A rákolajban rengeteg a természetes antioxidáns és ezek között is kiemelkedő az astaxantin tartama. Az astaxantin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, lazacban, rákokban található meg.
A krillek rövid életű, mélyvízi állatok. A rövid életük, és a mélyvízi élőhelyük miatt a szennyezettségük elhanyagolható. Ezekből a kis rákokból származó olaj nagyon tiszta és egészséges. Az olajban lévő omega-3 zsírsav könnyebben emészthető, és jobban hasznosulnak, mint a halolajban lévő omega-3 zsírok.
Fontos!