INGYENES ÉS GYORS SZÁLLÍTÁS

100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

100% BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Termék neve

A legjobb parti játék

A buborékképző játék lenyűgöző fényhatásokat és gyönyörű buborékfolyamot produkál, hogy órákon át izgalomban tartsa a fiatalokat.

Órákig mindenkit szórakoztat
Emelje magasabb szintre kerti partiját ezzel a játékkal, amely nem csak szép buborékokat készít. A mellékelt színes LED-lámpák és a zene felkeltik a gyerekek és a felnőttek figyelmét.
NINCS RENDETLENSÉG ÉS RAGACSOS MARADÉK
A folyadékdoboz szilárdan a helyén marad, és nem szivárog a kezedbe. Kiváló kialakításának és innovatív buborékképző keverékének köszönhetően ez a játék nem hagy ragacsos maradványokat a buborékokból az otthonában.
ÖKÉLETESEN BIZTONSÁGOS JÁTÉK
A buborékok készítéséhez használt folyadék szagtalan vagy durva tisztítószer. Ez az ártalmatlan megoldás a gyengéd műanyagokkal kombinálva biztonságossá teszi a játékot az otthoni és szabadtéri szórakozáshoz egyaránt.
HORDOZHATÓ PARTI KELLÉK
Mindössze 38 cm-es hosszával a könnyű játék a legkisebb táskában is elfér a következő partiban. Ez a praktikus kialakítás és a két fogantyú leegyszerűsíti a járművekben való szállítást nyaraláshoz, piknikhez és kempingezéshez.  

100% biztonságos vásárlás Ha nem vagy elégedett a termékkel, visszaküldheted nekünk és mi kérdés nélkül visszatérítjük a teljes árat.

Ügyintézés          Rólunk    Reklamáció és csere         Gyakran ismételt kérdések         Ügyfélszolgálat és megrendelések          ASZF         Adatvédelem

Shopping Cart